På lördag är det dags för årets händelse i Varnumsbygden !

Då presenterar Varnums Hembygdsförening det historiska och musikaliska skådespelet , O´Konor mysteriet som är en mycket anmärkningsvärd historia, så bra att man knappt tror den är sann. Men det är den !

Ett litet tips för er som besökare är att komma i god tid för att skaffa er (boka) en plats och hinna äta alternativt fika i god tid innan föreställningen börjar.

95% av föreställningen utspelas inomhus.

Tillägget för mat är 100:-/person och då ingår fransk bondsoppa, bröd och dryck samt kaffe med kaka.

Det finns också möjlighet att efter föreställningen inhandla ett exemplar av Örjan Hill framtaget program som mer kanske får kallas ett gediget forskningshäfte i färg med släktträd och info om de spännande händelser som mer flyktigt behandlas i föreställningen. Det kommer att säljas för 100:-.

Välkomna på lördag !

 

IMG_1234