I går onsdag var det planeringsmöte inför vårmarknaden. Borås Tidning var på plats med skribent och fotograf. På planeringsmötet visade det sig att bygdens medlemmar ställer upp på ett trevligt vis och möjliggör även så att 2014 års vårmarknad skall kunna arrangeras på samma framgångsrika vis som Erityisen kunniamaininnan saavat Royal Vegasin tuliterat video hedelmapelit . tidigare. Mycket spännande loppisprylar har kommit in och Borås Tidnings journalist på plats kommenterade flera av prylarna som intressanta och fina. På planeringsmötet gicks igenom de olika ansvarsområdena som alla är indelade i. Var parkeringsplatsen kommer att vara avgörs någon dag innan marknad men förhoppningen är ju att vi skall vara på samma område som föregående år. Några nya marknadsknallar har tillkommit t.ex. toffeltillverkare, delikatesshandlare. På bilden syns delar av mötesdeltagarna från i går.