För tredje året i rad arrangerad ”Konstrundan” i vår bygd. Det är utställningar, butiksförsäljning och café i härliga miljöer. För första gången är vi i Varnums hembygdsförening med och tillsammans med Älvåkers skafferi Varnums bidrag till Konstrundan. Hos oss på Västanå finns ”Kennets vackra trädgårdsmöbler” , ”Therese gammaldags pelargonier”, ”House of candels” Anki & Lena samt ”Elins naturbilder”. Det blir också som förr, dvs sju sorters kakor på bordet och kaffekoppen som du dricker ur får du ta med hem. Hos Lena på Älvåker visas ”Gerts Olssons härliga naturbilder” och där serveras det bl.a. pajer och smörgåsar. Konstrundan omfattar även Grovare (Högagärde, Grovare Lamm & Handel, Avelsås Naturhem) och Härna (Charlottendahls gård). Konstrundan pågår under perioden 9-12/5 mellan kl.12-17 på dagarna. Det är en tipsrunda arrangerad i samband med konstrundan med fina priser. Spana efter vår logotype för Konstrundan som visar vägen. Välkomna !