Hela 45 arter kunde noteras vid vår traditionella fågelvandring på Kristi himmelfärdsdag.

Nedan kan ni se vilka arter vi hörde och/eller såg ;

Kaja, Blåmes, Bofink, Talgoxe, Svarthätta, Lövsångare, Koltrast, Skäggdopping, Gransångare, Röd Glada, Fiskmås, Svartvit Flugsnappare, Drillsnäppa, Sädesärla, Grönsångare, Ladusvala, Grå flugsnappare, Gulsparv, Björktrast, Nötskrika, Nötväcka, Sävsparv, Härmsångare, Sångsvan, Gräsand, Trädgårdssångare, Gärdsmyg, Knipa, Taltrast, Trädpiplärka, Gök, Trana, Canadagås, Gulärla, Knölsvan, Buskskvätta, Grönbena, Enkelbeckasin, Skogssnäppa, Grönsiska, Kungsfågel, Törnsångare, Rödhake, Större Hackspett, Skrattmås och Ormvråk.

Ett 25-tal intresserade hade slutit upp denna underbara soliga vårmorgon.

Vi tackar Claes-Göran Ahlgren för professionell guidening i den ornitologiska djungeln.