Blåsten höll på att ställa till det ordentligt natten till söndagen. Den kraftiga vinden flyttade loppistältet en bra bit och knäckte flera stänger i konstruktionen. Men med gemensamma ansträngningar hos funktionärer lyckades man att resa tältet och få det på rätt plats i tid till marknadens öppnande.

Flera marknadsknallar tyckte att årets marknad var den bästa hittills. Förmodligen var det nytt besökarrekord. Under en period mellan kl.10-11 hade parkeringsvakterna mer än fullt upp att reda ut anhopningen av bilar som strömmade till. Vi fick i år ha dubbla parkeringsplatser på båda sidor av brobygget.

Vi tackar alla marknadsknallar och besökare och extra funktionärer så mycket för ett gott samarbete och välkomna tillbaka 2016 !

vhfvarmarknaden15a  vhfvarmarknaden15b vhfvarmarknaden15d vhfvarmarknaden15c vhfvarmarknadenbrobygge